Varviksingel 210 7512 ET Enschede 053-2305406   info@wiliscoaching.nl

Het team

Onze coach is een hbo-opgeleid professional die in een zestal coaching gesprekken ouders en kinderen optimaal begeleidt in het proces tot het verkrijgen van nieuwe inzichten en toepasbare oplossingen. Wilis kinder- en jeugdcoaching coacht en begeleidt vanuit bewezen effectieve en persoonlijke methodiek en werkt oplossingsgericht; onze trajecten leiden tot zelfinzicht, zelfvertrouwen en zelfredzaamheid.

Monique Vaanhold

Monique Kock-Vaanhold, eigenaresse, kinder- en gezinscoach faalangst, weerbaarheid en sociale vaardigheden

Sinds 2006 ben ik werkzaam als coach met mensen (van jong tot oud) die bijzondere aandacht nodig hebben. Als klein meisje droomde ik al om later met kinderen en jongeren te mogen werken als coach. Ik heb de stap gezet om mijn droom waar te maken en heb ter aanvulling op mijn Hbo opleiding tot psychodiagnostisch medewerker, de post-Hbo opleiding tot kinder- en jeugdcoach aan het Atma instituut te Amersfoort gevolgd.

Mijn basisschoolperiode heb ik doorgebracht binnen het montessori onderwijs. Al jong heb ik mogen ervaren hoe het is om de ruimte te hebben zelf te leren, te ontdekken en te groeien. Dit heeft mij mede gemaakt tot wie ik nu ben; zelfbewust, initiatiefrijk en doortastend. Als coach draag ik ook de visie van Maria Montessori uit; door zelf te doen, kun je zelf leren en zal je zelf groeien. Het geeft mij ontzettend veel voldoening om te ervaren dat een ieder met behulp van een positief duwtje in de rug, weer terug kan keren in zijn of haar eigen kracht.