Varviksingel 210 7512 ET Enschede 053-2305406   info@wiliscoaching.nl

Koele bikkels 12 tot 16 jaar

Faalangsttraining van 12 tot 16 jaar

Met meer zelfvertrouwen je taken aanpakken: of je nu last hebt van faalangst op school, bij het sporten of in de omgang met anderen, met de faalangsttraining ‘Koele Bikkels’ pak je jouw faalangst snel en goed aan! De kern van onze Bikkeltrainingen zit hem in een andere manier van denken: Bikkeldenken. Maar ook leren ontspannen, relativeren en een goede voorbereiding houden faalangst op afstand.

Voor wie?

Voor jongens en meisjes van 12 tot 16 jaar die op het voortgezet onderwijs zitten.

Inhoud training

De trainingen bestaan uit 4 bijeenkomsten van 1,5 uur per keer. Er wordt na iedere bijeenkomst huiswerk meegegeven om thuis verder te kunnen oefenen.

Thema’s die onder andere aan bod komen tijdens onze faalangsttraining ‘Koele Bikkels’:

Wat is faalangst / soorten faalangst
Stress herkennen en inschalen
Leren relativeren
De baas worden over eigen gedachten (Bikkeldenken)
Relaties tussen gebeurtenissen, gedachten, gevoelens, gedragingen en gevolgen in leren zien
Leren ontspannen en juist ademhalen
Goed voorbereiding op je taken: beter plannen
Gebruik van je eigen Bikkelprotocol als hulpmiddel voor je faalangst

 

Praktische informatie

Faalangst tot 12Afhankelijk van de werkwijze van jouw Bikkeltrainer, wordt er in de meeste gevallen gestart met een telefonisch of persoonlijk intakegesprek met ouders. Tijdens dit gesprek worden de wederzijdse verwachtingen besproken en bekeken of een faalangsttraining aansluit bij de wensen. In sommige gevallen sluit bijvoorbeeld een weerbaarheidstraining zoals ‘Bikkels in de dop’ beter aan.

Bij deelname ontvangt het kind de uitgebreide werkmap “Koele Bikkels” vol met belangrijke informatie, heldere uitleg en werkbladen, inclusief informatie per bijeenkomst voor ouders. Na iedere bijeenkomst wordt er een “thuisopdracht” meegegeven. Het gaat hierbij bijvoorbeeld om het oefenen van nieuw geleerde vaardigheden.

Locatie

Enschede

Start

Bij voldoende aanmeldingen starten wij eind november 2021 een nieuwe training.

Kosten

€300,- p.p (4 lessen van 1,5 uur + intakegesprek + lesmateriaal)

We stellen per trainingsgroep één plek beschikking met 75% korting. Wanneer de kosten voor u te hoog zijn, kunt u mogelijk in aanmerking komen voor een aangepast tarief naar draagkracht (bij gezinsinkomens lager dan €1500,- netto per maand). Geef dit aan bij uw aanmelding waarna wij u de procedure rondom deze aanvraag zullen doorgeven.

Aanmelden    ManVrouw

    captcha

    banner-gecertificeerd-bikkeltrainer-300x62