Varviksingel 210 7512 ET Enschede 053-2305406   info@wiliscoaching.nl

Over Wilis

Visie

We leven in een maatschappij waarin veelvuldig gediagnosticeerd wordt. Voldoet een kind niet aan de norm, dan wordt er uitgezocht wat er niet goed gaat en een diagnose gesteld. Ouders ontvangen een handleiding om met deze diagnose om te gaan.

Wilis kinder- en jeugdcoaching gelooft in een andere benadering. Wij kijken naar de behoeften van ouders en kind. Een diagnose zegt voornamelijk iets over wat een kind heeft, bijvoorbeeld faalangst. Dit zegt nog niets over wie een kind is; een individu met unieke behoeften, kwaliteiten en vaardigheden.

Missie

Onze missie is helder! Wij geven ouders en kinderen met behulp van oplossingsgerichte coaching inzicht in henzelf als uniek individu. Met deze inzichten zijn ouders en kinderen in staat situaties anders te benaderen, ander gedrag te laten zien en creatieve oplossingen toe te passen.

Doelstelling

We streven ernaar om kwalitatief goede zorg te leveren aan onze klanten door onze professioneel geschoolde vakkrachten. Om deze kwaliteit uit te dragen, heeft Wilis kinder- en jeugdcoaching zich aangesloten bij stichting Adiona.

Stichting Adiona is de beroepsorganisatie voor professionals binnen de vakgebieden kindercoaching en kinderyoga die vanuit verbinding, interactie en vertrouwen werkzaam zijn met en voor kinderen.  Als beroepsorganisatie maakt Stichting Adiona zich sterk voor bevlogen, gepassioneerde, professionele kindercoaches en kinderyogadocenten. Door jaarlijks een inspiratiedag te organiseren voor de leden, evenals initiatieven in de regio’s te ondersteunen en de individuele leden met raad en daad bij te staan, kan Stichting Adiona dit mogelijk maken en verder ontwikkelen.

Adiona

Onze coach

ms1

Monique Kock-Vaanhold

Kinder- en gezinscoach/trainer faalangst, weerbaarheid en sociale vaardigheden

Sinds 2006 ben ik werkzaam met kinderen, jongvolwassenen en gezinnen die bijzondere aandacht nodig hebben door toedoen van een licht verstandelijke beperking en/of psychiatrische problematiek zoals borderline, ad(h)d, autistisch spectrum stoornis, depressiviteit, angststoornis of hechtingsproblematiek. Als klein meisje droomde ik al om later met kinderen en jongeren te mogen werken als coach/trainer. Ik heb de stap gezet om mijn droom waar te maken en heb ter aanvulling op mijn Hbo opleiding tot psychodiagnost, de post-Hbo opleiding tot kinder- en jeugdcoach aan het Atma instituut te Amersfoort gevolgd