Varviksingel 210 7512 ET Enschede 053-2305406   info@wiliscoaching.nl

Samenwerkingspartners

Om aan zoveel mogelijke behoeftes van ouders en kind te kunnen voldoen, werken wij samen met verschillende partners. We selecteren onze samenwerkingspartners zorgvuldig. Hierbij kijken we goed of de visie, manier van werken en de professionaliteit van de coaches aansluit bij Wilis kinder- en jeugdcoaching.

logo-300x66


Jongeren krijgen al op jonge leeftijd te maken met de volgende vragen als wie ben ik eigenlijk? Wat kan ik goed? En wat wil ik hiermee doen? Om goede keuzes te kunnen maken is het van belang dat jongeren, de ouders en de school inzicht hebben in bovenstaande vragen. Soms is de ondersteuning die de school biedt onvoldoende om te komen tot een passende keuze. Dan kan een KeuzeCoach ondersteuning bieden. Wilis kinder- en jeugdcoaching werkt samen met StudieKeuzeAdvies  ter ondersteuning bij het maken van een passende studiekeuze en/of schoolkeuze. Voor meer informatie over keuzecoaching kunt u kijken op de website van Studiekeuzeadvies.

mijntasenik


Mijn tas & ik helpt kinderen spelenderwijs omgaan met indrukwekkende gebeurtenissen. Mijn tas & ik biedt hiervoor bijzondere tassen met daarin een persoonlijk doe- en bewaarboek.

Wat gaat er gebeuren? Wat gaat er voor mij veranderen? Wat vind ik daarvan? Mijn tas & ik geeft kinderen de mogelijkheid om door middel van tekenen, lezen, praten, schrijven en spelen antwoorden te vinden op vragen zoals deze. Voor meer informatie over Mijn tas & ik, kunt u kijken op de website van Mijn tas & ik.

zorgkaart4kids


De zorgkaart4kids biedt een volledig overzicht van verschillende zorgaanbieders in heel Nederland op het gebied van ondersteuning aan kinderen en jeugd. Voor meer informatie over Wilis kinder en jeugdcoaching, kunt u kijken op de website van zorgkaart4kids.nl

00_logoKaart_001


Coachingland is bedoeld voor iedereen die een coach of soortgelijke aanbieder zoekt. Via Coachingland kunt u gratis in contact komen met een passende coach. U kunt zoeken, verfijnen en ervaringen van anderen lezen. Ook kunt u doorklikken naar websites van coaches. Of gratis meer informatie of een gratis kennismaking aanvragen.

Coaches en andere aanbieders kunnen zich gratis inschrijven op Coachingland. Zij kunnen dan zelf hun bedrijfsprofiel en coachgegevens invoeren. Wij schrijven ZZP-coaches in. Maar ook grotere bedrijven met meerdere coaches en/of meerdere vestigingen. Wilt u uw ervaringen delen over Wilis? klik dan hier